Værkstedet

Mangler du en håndværker, der kan reparere alt? Det kan vi ikke hjælpe med, men har du et mindre barn, der er glad for værktøj og som utroligt gerne vil agere din lille tømrer, mekaniker eller lign., så har vi alt dit barn skal bruge.
Vores sortiment består af legetøjs-værkstedsbænk i træ samt et bredt sortiment indenfor værktøj – alt lavet i træ, der selvfølgelig er FSC-certificeret.
Lad børnene bruge fantasien og kreativiteten ved at bygge, hamre, skrue med værktøj, de ikke kan komme til skade med.

MAMAMEMO® Værktøj

Har du en handy-man i huset? – eller handy-kvinde? En rigtig gør-det-selv type, der aldrig kan få værktøj nok, og som synes, at der altid lige er et stykke værktøj mere, det kunne være fedt at eje, selvom garagen eller skuret allerede er fyldt til randen af boremaskiner, skruetvinger, hamre, skruetrækkere, ja nærmest alt. Én der kan få timer til at gå i et byggemarked med at se på skruer og søm….
Er du sådan en type, er du langt fra den eneste. Rigtig mange sætter en ære i selv at reparere stort som småt i hjemmet – og med større eller mindre succes!

Alt værktøjet er sikkert fint placeret på en væg eller på hylder, så der er overblik over hele sortimentet.
Har du børn, oplever du sikkert også, at de med beundring ser dig gå i krig med alle projekterne. De vil gerne hjælpe med alt, gøre det samme som dig – de vil være med. Det er dog ofte ikke så nemt, da værktøjet kan være farligt, og børnene hamrer og skruer måske steder, hvor det ikke er så hensigtsmæssigt. Lad derfor børnene få deres helt eget værktøj, så de kan deltage på en sjov og sikker måde – uden at komme til skade.
Til børn i alle aldre findes der i dag meget forskelligt værktøj. MAMAMEMO har valgt at fokusere på de mindstes behov. Legetøjet skal ligne fars og mors – være realistiske, men stadig være legetøj. Værktøjet skal skubbe gang i byggefantasien og skabe en god leg og samtidig få dit barn til at føle sig inkluderet i dine eventuelle projekter. Vores legetøj er lavet i lækkert bøgetræ, der selvfølgelig er FSC-certificeret.

MAMAMEMO har værktøj i alle afskygninger. Alt ligner rigtigt værktøj, men er i træ og selvfølgelig testet og godkendt efter strenge europæiske regler, så det er sikkert at lege med - i forhold til det rigtige værktøj.
Vi har save, hamre, tænger, svensknøgler, vinkelmålere, tommestokke mm. Nogle gange kan man godt bruge et par ekstra hænder, hvorfor en skruetvinge kan være nyttig. Skal limen mellem to stykker træ tørre over længere tid, er det meget smart, at man ikke skal gå rundt med det i hænderne i timevis, men blot sætte det i spænd i en skruetvinge, så man kan udføre andre opgaver imens træet tørrer. Ligeledes er et vaterpas utrolig vigtig, hvis man skal hænge billeder op på væggen, så alt ikke hænger skævt. Eller en smart boremaskine med udskiftelige bits, så man har mulighed for at bore huller i forskellige størrelser og i alle slags materialer.
Skal børnene lære at holde styr på alt værktøjet, er en værktøjstavle en super god ide. Her kan værktøjet få sin helt egen plads, så der er orden i alt. Barnet kan lære orden og systemer.
Med det stilrene design på MAMAMEMO værktøjstavlen pynter det også på væggen på børneværelset eller i skuret sammen med fars og mors.

Er du ikke selv den store gør-det-selv person er vores værktøj stadig super godt legetøj både til leg og læring. Du kan snakke med dit barn om hvilke typer værktøj, der findes, hvad de hedder, og hvad de bruges til, ligesom I kan snakke om, hvad man skal passe på, når man bruger værktøj.
I kan lege enkle lege som:                                                                                                                                               Du siger: ”Jeg skal bruge en pind, men den jeg har, er alt for lang. Hvordan gør jeg den mindre?” eller ”Jeg har en skrue, men hvordan får jeg den ind i væggen?”. Lad barnet fortælle, hvad du skal gøre samt finde det værktøj, der skal bruges.
Måske skal dit barn have sit eget værkstedshjørne i skuret eller stuen. Til dette har MAMAMEMO designet en værkstedsbænk, der opfylder samtlige kriterier for fantasifuld leg og læring. Det indeholder alt for at kunne lege handy-man eller håndværker med store kreative projekter. Det er også muligt at lege automekaniker, da der i sættet både er en olie kande samt startkabler.
Sættet indeholder også en værktøjskasse, så det er muligt at komme rundt i huset med værktøjet, hvis der liiige skal repareres noget i køkkenet, gangen eller andre steder.

I temaet værkstedsleg har vi et skønt byggesæt til børn, der elsker at skrue ting sammen. Køb byggesættet sammen med værkstedsbænken og vi er sikre på, at I ikke vil se børnene i timevis, da de vil være helt opslugte af legen. Og legen er vigtig – det er rolleleg, og rolleleg er med til at udvikle børn på alle områder.

Understøt dit barn i rollelegen.