Fashion Bags

Bæltetasker, mobiltasker, rygsække, gymnastikposer……. find det hele hos byASTRUP®.
Leder du efter tasken til dit barn, så tjek vores styles ud og find tasken, dit barn mangler. Taskeuniverset fra byASTRUP byder på mange forskellige designs, der alle har det tilfælles, at taskerne er smarte og samtidige praktiske til børn. Hvad med en nostalgisk rygsæk i fløjl, der leder tankerne hen på barndommens første rygsæk? - eller en trendy mobiltaske, der kan holde styr på både mobil, penge og nøgler? – eller en bæltetaske, så dit barn kan lege og samtidig passe på nøgler eller penge? Er dit barn til glimmer finder du også dette i kollektionen. Bæltetaskerne fås nemlig både i fløjl og i sølv- og pink glimmer.
Se alle taskerne fra byASTRUP, og du finder helt sikkert den perfekte taske til dit barn.

A girl can never have too many bags……

Som alle vi kvinder i byASTRUP® teamet, har de fleste kvinder sikkert også haft mange tasker siden deres barndom. Startende med små børnetasker til dimser og andre skatte, som børn nu engang bruger tasker til, og senere skiftende skoletasker til praktisk opbevaring af bøger, skriveredskaber, madpakker – og kærestebreve.
I dag har næsten alle kvinder – og nogle mænd – ikke blot én taske, men op til flere, som er ganske uundværlige. Kvinder går ingen steder uden en taske. På arbejde, på date, på shopping, på tur med baby – kvinder har altid mindst én taske med. Tasken bliver selvfølgelig brugt som praktisk opbevaring til pung, mobil, briller, laptop, notesbøger, læbestift, hårbørste osv., men er i høj grad også en accessory, som ved materialevalg, farve, størrelse og facon er med til at understrege ens stil. Tasken kan være med til at pifte outfittet op som en vigtig detalje i vores styling.

Der findes tasker til alt og til alle – børnetasker, dametasker, herretasker. Tasker til hverdag og fest. Tasker til shoppeturen eller til computeren. Der findes tasker til sportsudøveren, der skal medbringe idrætstøj, ketcher, skøjter osv. Der findes cykeltasker og der findes tasker til transport af kæledyr. For blot at nævne nogle – listen er lang.
Tasker kan også købes i alle prisklasser, alt afhængig af hvilket mærke, der står indeni. Mærker som Chanel, Gucci, Mulberry og Louis Vuitton ligger klart i den høje ende af prisskalaen, hvor byASTRUP er budgetvenlig.


byASTRUP taskekollektion til børn og unge.

I vores byASTRUP taskekollektion, er der tasker til enhver lejlighed. Taskerne er i nordisk stil og designet til at blive brugt, og til at kunne bruges af alle piger og drenge - både små piger og små drenge, større piger og større drenge samt teenagepiger og -drenge Taskerne er syet i fløjl, da det er super behageligt at bære, samtidig med at det fremhæver et afslappet look. Fløjlsstoffet leder tankerne hen på retro-stilen, som vi elsker i byASTRUP, mens nye og trendy detaljer gør taskerne nutidige og moderne. Alle taskerne fås i forskellige afdæmpede farver og er perfekte til børnehaven, sport, weekendture, leg mm.

byASTRUP Bæltetaske
Kært barn har mange navne – således også bæltetasken, der også kaldes mavetaske eller bumbag. En taske, der kan spændes rundt om maven eller slynges over skulderen.
Bæltetasker er, efter at have været yt i flere år, blevet moderne igen. Den er blevet trendy og utrolig populær hos både børn og voksne. Til børn er bæltetasken utrolig praktisk, når man gerne vil sikre sig, at barnet har styr på sine nøgler, buskort og penge, samtidig med at barnet har hænderne frie og kan lege. Tasken er lille, men den har plads til det mest nødvendige.


byASTRUP gymnastikpose
Når der står idræt på skoleskemaet, eller når dit barn går til fritidsaktiviteter, er det nødvendigt med en taske. Gymnastikposen fra byASTRUP er praktisk til utrolig mange formål:
-når dit barn skal have sportstøj med til aktiviteter som badminton, gymnastik, fodbold eller anden sport.
-når dit barn går til musikundervisning og skal have nodehæfter med frem og tilbage
-når dit barn går til spejder og skal have snittekniven, pandelampen og en ekstra trøje med.  
-når dit barn måske skal på en lille udflugt og selv medbringe madpakke og drikkevarer.
Gymnastikposen fra byASTRUP har flere lommer, så det er muligt at adskille og opdele indholdet.

byASTRUP Mobiltaske
De fleste ønsker at passe rigtig godt på deres mobiltelefon, og hvad vil så være mere oplagt end at have en sej mobiltaske… En lille taske, der gør det muligt altid at have mobilen på sig, uden at være bekymret for, om den bliver ridset eller beskidt.
Vil du hjælpe dit barn med at passe på sin telefon, så køb en byASTRUP mobiltaske. I tasken kan være både mobiltelefon samt penge og eventuelt buskort – endda opdelt i hvert sit rum.

byASTRUP Rygsæk til børn
Retro-inspireret rygsæk til børnehavebarnet, der gerne selv vil bære tasken.
-Skal dit barn måske på ferie hos bedsteforældre eller andre, vil en rygsæk fra byASTRUP være ideel. Bogen med den bedste godnathistorie, der skal læses ved sengetid, kan nemt være i rygsækken sammen med sovebamsen og noget af yndlingslegetøjet, der også liiige skal med.
-Skal dit barn på en lille udflugt, er der i rygsækken plads til både madpakke, drikkedunk, lidt frugt og ekstra strømper.
-Skal dit barn have skiftetøj med i børnehaven, er der i rygsækken plads til både ekstra undertøj, bluser og bukser.

byASTRUP Rund rygsæk til børn
Hvad med en anderledes rygsæk til dit barn? Den runde rygsæk fra byASTRUP er super sød og anvendelig, hvis familien måske skal på en lille weekendtur. Lad dit barn tage lidt legetøj og måske små bøger med på turen. Det hele kan bæres af barnet selv, hvis han/hun har denne lille rygsæk.

byASTRUP Crossbody til børn
De fleste kvinder ejer en smart og praktisk crossbody taske, og hvis dit barn gerne vil have den samme slags taske som dig, vil Crossbodytasken fra byASTRUP helt sikkert være et hit. Her er en taske, som kan alt, og har plads til både pung, mobiltelefon, nøgler, solbriller, hårelastikker og andre vigtige skatte, som dit barn gerne vil have med, når I skal på tur. Tilmed er tasken smart. når den hænger skråt over overkroppen – ligesom mors. Tasken er selvfølgelig med en justerbar strop, så man selv kan justere længden.