Larsen Puslespil

Larsen puslespil er pappuslespil, der både bliver designet og produceret i Norge, og kendetegnene for alle puslespillene er høj kvalitet.
Puslespillene har alle spændende og farverige motiver, der er spækket med utrolig mange fine detaljer, og da puslespillene findes i mange forskellige sværhedsgrader, er det nemt at finde et puslespil, der passer lige netop til dit barns alder og udviklingstrin.
Puslespillene har fast ramme, hvilket hjælper med til at holde styr på brikkerne, når puslespillet lægges. Brikkerne er skåret i sjove former og er ofte genkendelige som f.eks. en vaffelis eller en havfrue.
Et ekstra plus er, at Larsen puslespil giver både dig og dit barn en masse fakta-viden, så I kan lære om både solsystemet, vulkaner, dinosaurer osv. Man kan lære tabeller og samle Danmarkskortet; man kan lære klokken og samle et herligt puslespil med bondegårdsdyr.  Der findes puslespil i alle afskygninger hos Larsen.
Inga artiklar
For at se varer og priser skal du være logget ind. Har du ikke et login, kan du sende os en anmodning på contact@astrupgroup.com eller udfylde vores 'Ny Forhandler' skema, som du finder oppe i højre hjørne på denne side. Hvis du er privatperson kan du shoppe på www.mamamemo.dk og www.byastrup.dk.